stingatoare romanastingatoare engleza
spitalul sf sava iasi

Portofoliul de clienti Iasisting

In toate activitatile productive si de consultanta pe care IASISTING le desfasoara, primordiala este satisfactia clientilor, calitatea produselor si serviciilor oferite.

Seriozitatea si calitatea serviciilor noastre au determinat o crestere continua a portofolilului de clienti, aprecierile si fidelitatea acestora neintarziind sa apara.

Dorim sa asiguram si pe aceasta cale clientii si partenerii nostri de intreaga consideratie pe care le-o purtam, fiind convinsi ca impreuna vom reusi sa ne atingem criteriile de calitate si performanta pe termen scurt si lung pe care ni le-am propus.

Clientii care au ales ca partener compania noastra reprezinta totodata si cartea noastra de vizita, acestia fiind din toate domeniile de activitate, institutii private si de stat, fundatii, ONG-uri, intreprinderi mici si mijlocii.


Compania IASISTING deserveste beneficiari pe intreaga arie de acoperire a zonei N-V a tarii, beneficiari ce desfasoara activitati in domenii diverse:

institutii din sistemul financiar-bancar, sistemul sanitar, institutii ale administratiei locale si judetene, intreprinderi mici si mijlocii din ramura alimentara, confectii, auto, transport, etc.