stingatoare romanastingatoare engleza
spitalul sf sava iasi

Concurs - Siguranta pe primul loc!

27 Aprilie 2018

REGULAMENT CONCURS

Art. 1. Organizatorul Concursului:
Organizatorul concursului este IASISTING GRUP, din IASI, Str. Mitropolit Varlaam, nr.46-48. Concursul se va desfasura conform prevederilor prezentului regulament, care este obligatoriu pentru toti participantii. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica prezentul regulament, dar nu inainte de a anunta publicul in prealabil pe site-ul oficial, respectiv www.iasisting.ro.

Art. 2. Durata si locul de desfasurare a Concursului:
Perioada de desfasurare a prezentului concurs va fi: 27 aprilie - 04 mai 2018. Taloanele de concurs vor fi oferite pe perioada desfasurarii evenimentului din data de 27 aprilie 2018 in Centrul Comercial Carrefour Era Iasi, cu ocazia campaniei de Ziua Mondiala pentru Sanatate si Securitate in Munca, in intervalul orar 15.00 - 17.00.
Extragerea castigatorilor va avea loc in data de 04 mai, la orele 16.00.

Art. 3. Drept de participare:
La acest concurs poate participa orice persoana fizica, rezidenta pe teritoriul Romaniei, care are domiciliul pe raza municipiului Iasi, ce a implinit varsta de 18 ani pana la data inceperii concursului si care este de acord sa completeze talonul concursului.

Art. 4. Mecanismul de desfasurare:
Toate persoanele care vor sa participe la concursul organizat de Iasisting Grup, vor completa talonul oferit in Centrul Comercial Carrefour Era Iasi cu ocazia campaniei de Ziua Mondiala pentru Sanatate si Securitate in Munca in data de 27 aprilie 2018, in intervalui orar 15.00 - 17.00 si il vor introduce in urna aflata la standul nostru in aceeasi zi sau venind la sediul nostru din str. Mitropolit Varlaam nr. 46-48 pana la data de 04 mai 2018.
Participantii care vor raspunde corect la intrebarea de pe talon: "Care este sloganul Iasisting?", se vor califica pentru extragerea la sorti care va avea loc la sediul nostru, in data de 04 mai 2018, la orele 16.00.
In cadul concursului se vor oferi, prin tragere la sorti urmatoarele premii:

Pe langa primele 5 taloane extrase si declarate castigatoare, vor mai fi extrase 5 taloane de rezerva. Lista castigatorilor va fi publicata pe site-ul www.iasisting.ro. Pentru a intra in posesia premiilor finale, castigatorii trebuie sa se prezinte la sediul Organizatorului. In cazul in care unul sau mai multi dintre castigatori nu se prezinta in termenul mentionat pentru ridicarea premiului vor fi declarate castigatoare taloanele extrase pe lista de rezerva, in ordinea extragerii.
Nu este permisa acordarea contravalorii in bani a premiilor incluse in prezenta campanie.
Prezenta campanie va beneficia de promovare pe orice canale pe care Organizatorul le considera relevante.

Art. 5. Litigii:
In cazul in care exista neintelegeri, nemultumiri, sesizari sau reclamatii din partea participantilor sau a altor terte persoane, acestea pot fi transmise Organizatorului pe urmatoarele cai: pe adresa de e-mail marketing@iasisting.ro, pe fax la numarul 0232/237515, sau la numarul de telefon 0784270237. In cazul unor potentiale litigii aparute intre organizator si participantii la Campanie, acestea vor fi solutionate pe cale amiabila. Daca nu este posibila rezolvarea litigiilor pe cale amiabila, partile implicate vor inainta litigiul spre solutionare instantelor competente.

Art. 6. Regulamentul campaniei:
Regulamentul campaniei este disponibil gratuit oricarui participant pe site-ul www.iasisting.ro. Mai multe detalii pot fi obtinute la adresa mai sus mentionata sau la numarul de telefon 0784270237.

Iașisting iubește Iașul! - campanie fidelizare Iasisting iubeste Iasul

01 Septembrie 2016

REGULAMENT CONCURS

Art. 1. Organizatorul Campaniei:
Organizatorul campaniei este IAȘISTING GRUP, din IAȘI, Str. Mitropolit Varlaam, nr.10. Campania se va desfășura conform prevederilor prezentului regulament, care este obligatoriu pentru toți participanții. Organizatorul își rezervă dreptul de a modifica prezentul regulament, dar nu înainte de a anunța publicul în prealabil pe site-ul oficial, respectiv www.iasisting.ro.

Art. 2. Durata și aria de desfășurare a Campaniei:
Perioada de desfășurare a prezentei CAMPANII va fi: 01 septembrie 2016 – 30 ianuarie 2017. Campania se desfășoară exclusiv pe teritoriul României.

Art. 3. Drept de participare:
La această campanie pot participa:

 1. orice persoană fizică ce îndeplinește următoarele condiții:
  • are domiciliul pe raza județului Iași;
  • autovehiculul cu care se prezintă participantul nu a mai fost inclus în edițiile precedente ale campaniei I LOVE IAȘI.
  Persoanele fizice care se încadrează în condițiile menționate vor putea beneficia de servicii de verificare și reîncărcare gratuită a stingătorului auto tip P1 din dotare dacă acceptă să aplice autocolantul pe autovehicul. Participanții persoane fizice nu pot beneficia de premii sub formă de produse!
 2. orice persoană juridică care îndeplinește următoarele condiții:
  • are sediul și își desfășoară activitatea pe raza județului Iași;
  • a achiziționat produse sau servicii de la Organizatorul campaniei, în ultimele 90 de zile de la data începerii prezentei campanii, în valoare de minimum 300 lei cu TVA inclus;
  • nu are debit scadent către Organizator la data înscrierii în campanie;
  • autovehiculul cu care se prezintă participantul nu a mai fost inclus în edițiile precedente ale campaniei I LOVE IAȘI.

Autovehiculele participante la campanie trebuie să fie înregistrate pe firma participantă. Numărul maxim de autovehicule cu care o persoană juridică poate participa la concurs este de 5. Condiția referitoare la valoarea serviciilor sau produselor achiziționate se aplică pentru fiecare premiu în parte, astfel: pentru facturi în valoare de 300 de lei se acordă un singur premiu, urmând ca la cumularea unei noi sume de 300 de lei persoana juridică să poată beneficia de încă un premiu, cu o mașină distinctă, în limita celor 5 buc./firmă. După îndeplinirea condițiilor și aplicarea autocolantului pe autovehicul, participanții persoane juridice pot beneficia, la alegere, de verificarea și reîncărcarea gratuită a stingătorului auto P1 din dotare sau de un stingător auto nou. Participanții persoane juridice pot beneficia, așadar, de premii sub formă de produse sau servicii, la alegere!

Nu pot fi incluse în această campanie autovehiculele participante la edițiile precedente ale campaniei I LOVE IAȘI, indiferent de categoria în care se încadrează participantul – persoană fizică sau juridică. La momentul prezentării în vederea participării la prezenta ediție a concursului, se va efectua o verificare a numărului autovehiculului în baza de date a Organizatorului în acest sens.

Art. 4. Mecanismul de desfășurare:
Prezenta campanie va beneficia de promovare pe orice canale pe care Organizatorul le considera relevante.

Orice persoană juridică care are drept de participare conform condițiilor anterior menționate se poate prezenta la sediul organizatorului din Iași, Str. Mitropolit Varlaam, nr. 10, de luni până vineri inclusiv, în intervalul orar 09.00 – 16.00, între 01 septembrie 2016 și 30 ianuarie 2017 inclusiv. Pentru a beneficia de premiu (produs sau serviciu, după caz), participantul va primi la sediul Organizatorului un autocolant pe care îl va aplica pe loc pe autovehiculul cu care se prezintă. Apoi, un reprezentant Iașisting îi va face o fotografie autovehiculului cu autocolantul aplicat în incinta sediului societății. De asemenea, dacă este de acord, în fotografie poate apărea și participantul, singur sau împreună cu un reprezentant Iașisting Grup. După îndeplinirea acestor două condiții, participantul va primi un stingător auto P1 sau va beneficia de reîncărcarea celui pe care îl deține deja, în funcție de categoria în care se încadrează.

Prin participarea la concurs, toate persoanele juridice și fizice își confirmă acordul pentru utilizarea de către Organizator a datelor cu caracter personal, precum și a imaginii acestora, în scopul promovării concursului și a imaginii pe piață a Organizatorului.

Participanții trebuie să asigure spațiul vizibil pe autovehicul dacă acesta este inscripționat, astfel încât campania să nu intre în contradicție cu materialele de promovare ale participantului. Același autovehicul poate intra în concurs o singură dată, indiferent de tipul premiului pe care îl alege: produs/serviciu.

In cazul în care, din diverse motive, pe parcursul campaniei, un participant constată că autocolantul a fost deteriorat, poate contacta Organizatorul pentru a primi un altul nou, în mod gratuit, care va trebui aplicat și păstrat pe mașină.

Prezentul concurs este derulat în limita stocului disponibil, respectiv 500 stingătoare auto P1. Organizatorul poate decide extinderea stocului disponibil și, implicit, a concursului.

Art. 5. Litigii:
În cazul în care există neînțelegeri, nemulțumiri, sesizări sau reclamații din partea participanților sau a altor terțe persoane, acestea pot fi transmise Organizatorului pe următoarele căi: pe adresa de e-mail marketing@iasisting.ro, pe fax la numărul 0232/237515, sau la numărul de telefon 0784270237. În cazul unor potențiale litigii apărute între Organizator și participanții la Campanie, acestea vor fi soluționate pe cale amiabilă. Dacă nu este posibilă rezolvarea litigiilor pe cale amiabilă, părțile implicate vor inainta litigiul spre soluționare instanțelor competente.

Art. 6. Regulamentul campaniei:
Regulamentul campaniei este disponibil gratuit oricărui participant pe site-ul www.iasisting.ro.

Mai multe detalii pot fi obținute la adresa mai sus menționată sau la numărul de telefon 0784270237.

Castigatori "Iașisting iubește Iașul" editia 3

06 Iunie 2016

In urma extragerii taloanelor castigatoare ale campaniei "Iașisting iubește Iașul" editia 3 din data de 06.06.2016, ora 16.00, la sediul IASISTING, au fost desemnate castigatoare urmatoarele persoane:


Nr. Crt. Nume câștigător
01 Ignat Lucian
02 Perciun Eduard
03 Seghedin Neculai

Posesorii taloanelor castigatoare sunt invitati la sediul IASISTING din Iasi, M. Varlaam, nr.10, pentru ridicarea premiilor
Program: Luni - Vineri: 08:00-16:00.
Felicitari tuturor participantilor!

PRELUNGIM CAMPANIA!

27 Mai 2016

A treia ediție a concursului "IASISTING IUBESTE IASUL" organizat de către grupul nostru de firme, se bucură de același succes ca și campaniile anterioare, un număr foarte mare de ieșeni alăturându-se campaniei noastre. Datorită fluxului mare de participanți la concurs am decis prelungirea acestuia până la data de 03.06.2016, extragerea urmând a se efectua în data de 06.06.2016, ora 16.00. Dacă susțineți ca și grupul nostru de firme economia locală și încurajați consumul de produse românești, vă puteți prezenta la Grupul de firme Iașisting pentru a vă înscrie în campanie. Prin aplicarea autocolantului pe autovehicul participanții vor primi și un stingător auto P1 sau vor beneficia de reîncărcarea celui pe care îl deține, la alegere.

Iașisting iubește Iașul! - ediția de vară Iasisting iubeste Iasul

09 Mai 2016

REGULAMENT CONCURS

Art. 1. Organizatorul Campaniei:
Organizatorul campaniei este IAȘISTING GRUP, din IAȘI, Str. Mitropolit Varlaam, nr.10. Campania se va desfășura conform prevederilor prezentului regulament, care este obligatoriu pentru toți participanții. Organizatorul își rezervă dreptul de a modifica prezentul regulament, dar nu înainte de a anunța publicul în prealabil pe site-ul oficial, respectiv www.iasisting.ro.

Art. 2. Durata și aria de desfășurare a Campaniei:
Perioada de desfășurare a prezentei CAMPANII va fi: 09 mai – 31 mai 2016. Campania se desfășoară exclusiv pe teritoriul României.

Art. 3. Drept de participare:
La această campanie pot participa:

Nu pot participa la aceasta campanie persoanele care vor sa se inscrie cu autovehicule ce apartin unei persoane juridice (S.A, S.R.L, P.F.A, I.I).

Nu pot fi incluse în această campanie autovehiculele participante la edițiile precedente le concursului, derulată în perioada 19 octombrie – 07 decembrie 2015 si 01 martie – 27 aprilie 2016. La momentul prezentării în vederea participării la prezenta ediție a concursului, se va efectua o verificare a numărului autovehiculului în baza de date a Organizatorului în acest sens.

Art. 4. Mecanismul de desfășurare:
Prezenta campanie va beneficia de promovare pe orice canale pe care Organizatorul le considera relevante.

Orice persoană care are drept de participare conform condițiilor anterior menționate se poate prezenta la sediul organizatorului din Iași, Str. Mitropolit Varlaam, nr. 10, de luni până vineri inclusiv, în intervalul orar 09.00 – 16.00. Pentru a beneficia de premiu, participantul va primi la sediul Organizatorului un autocolant pe care îl va aplica pe loc pe autovehiculul cu care se prezintă. Apoi, un reprezentant Iașisting îi va face o fotografie autovehiculului cu autocolantul aplicat în incinta sediului societății. De asemenea, dacă este de acord, în fotografie poate apărea și participantul, singur sau împreună cu un reprezentant Iașisting Grup. După îndeplinirea acestor două condiții, participantul va primi un stingător auto P1 sau va beneficia de reîncărcarea celui pe care îl deține deja, la alegere.

Prin participarea la concurs, toate persoanele fizice își confirmă acordul pentru utilizarea de către Organizator a datelor cu caracter personal, precum și a imaginii acestora, în scopul promovării concursului și a imaginii pe piață a Organizatorului.

Aceeași persoană poate intra în concurs o singură dată, indiferent de tipul premiului pe care îl alege: produs/serviciu.
Participantii la concurs isi asuma faptul ca au citit, inteles si se supun conditiilor prezentei campanii detaliate in regulament.
Prin participarea la concurs, toți câștigătorii sunt înscriși automat pentru tombola finală, care va avea loc în ultima zi a concursului, respectiv la data de 31 mai 2016, ora 16.00. Condiția de participare la tombola finală și de acordare a premiilor este păstrarea autocolantului pe mașină. În cadrul acestei ediții speciale de încheiere a concursului se vor oferi, prin tragere la sorți, 3 pachete auto, fiecare dintre acestea conținând:

Extragerea se va efectua la punctul de lucru al Organizatorului din Iași, Str. Varlaam, nr. 10, orice participant doritor putând asista la aceasta. Pe lângă primele 3 taloane extrase și declarate câștigătoare, vor mai fi extrase 3 taloane de rezervă. Lista câștigătorilor va fi publicată pe site-ul www.iasisting.ro. Pentru a intra în posesia premiilor finale, câștigătorii trebuie să se prezinte la sediul Organizatorului cu mașina pe care este lipit autocolantul în termen de 10 zile de la afișarea listei. În cazul în care unul sau mai mulți dintre câștigători nu se prezintă în termenul menționat pentru ridicarea premiului sau nu îndeplinesc condiția de acordare a acestuia, vor fi declarate câștigătoare taloanele extrase pe lista de rezervă, în ordinea extragerii.

În cazul în care, din diverse motive, pe parcursul campaniei, un participant constată că autocolantul a fost deteriorat, poate contacta Organizatorul pentru a primi un altul nou, în mod gratuit, care va trebui aplicat și păstrat pe mașină în vederea participării la extragerea finală. Nu este permisă acordarea contravalorii în bani a premiilor incluse în prezenta campanie.

Prezentul concurs este derulat în limita stocurilor disponibile.
Organizatorul nu încurajează vandalismul și nu își asumă lipsa acceptului proprietarului de a aplica autocolantul pe autovehiculul avut în proprietate. În acest sens, simpla prezentare a participantului la sediul organizatorului cu autovehiculul este suficientă pentru includerea în această campanie. Iașisting nu se obligă să solicite un astfel de accept sau o altă dovadă pentru statutul pe care participantul și-l asumă, dacă nu este proprietarul de drept al autovehiculului.

Art. 5. Litigii:
În cazul în care există neînțelegeri, nemulțumiri, sesizări sau reclamații din partea participanților sau a altor terțe persoane, acestea pot fi transmise Organizatorului pe următoarele căi: pe adresa de e-mail marketing@iasisting.ro, pe fax la numărul 0232/237515, sau la numărul de telefon 0784270237. În cazul unor potențiale litigii apărute între organizator și participanții la Campanie, acestea vor fi soluționate pe cale amiabilă. Dacă nu este posibilă rezolvarea litigiilor pe cale amiabilă, părțile implicate vor inainta litigiul spre soluționare instanțelor competente.

Art. 6. Regulamentul campaniei:
Regulamentul campaniei este disponibil gratuit oricărui participant pe site-ul www.iasisting.ro.

Mai multe detalii pot fi obținute la adresa mai sus menționată sau la numărul de telefon 0784270237.

Castigatori "Iașisting iubește Iașul"

28 aprilie 2016

In urma extragerii taloanelor castigatoare ale campaniei "Iașisting iubește Iașul" din data de 28.04.2016, ora 16.00, la sediul IASISTING, au fost desemnate castigatoare urmatoarele persoane:


Nr. Crt. Nume câștigător
01 Melinte Luminita
02 Verdes Otonel
03 Pintilie Robert Alexandru

Posesorii taloanelor castigatoare sunt invitati la sediul IASISTING din Iasi, M. Varlaam, nr.10, pentru ridicarea premiilor
Program: Luni - Vineri: 08:00-16:00.
Felicitari tuturor participantilor!

Iașisting și ieșenii iubesc Iașul!Iasisting iubeste Iasul

31 martie 2016

Concursul ”I love Iași”, derulat de către Grupul de firme Iașisting, aflat la cea de-a doua ediție, se îndreaptă spre final cu o concluzie îmbucurătoare: ieșenii iubesc într-adevăr Iașul și susțin economia locală, încurajând consumul de produse românești. Organizatorul a constatat o creștere constantă a numărului participanților la campania desfășurată, primind feedback pozitiv pentru astfel de acțiuni menite a încuraja producătorii din țara noastră.

Având în vedere fluxul neașteptat de mare de participanți la concurs, Organizatorul a decis prelungirea acestuia până la data de 27.04.2016, extragerea urmând a fi efectuată în data de 28.04.2016, la ora 16.00. Din dorința de a veni în întâmpinarea tuturor celor care vor să se implice, fie chiar și doar prin aplicarea autocolantului aferent campaniei pe autovehicul, Organizatorul a considerat oportună prelungirea concursului pentru înscrierea oricărui participant doritor. Un număr cât mai mare de autocolante pe mașini nu poate însemna decât o vizibilitate cât mai bună a principiilor care susțin micii producători ce se străduiesc să răzbată în economia locală. Grupul de firme Iașisting ține să mulțumească tuturor celor care au ales să se implice în acest concurs.

Dacă sunteți adepții acestor valori și considerați, la fel ca Organizatorul și multitudinea de participanți deja înscriși, că produsele românești trebuie să aibă prioritate în România, vă puteți prezenta la sediul Grupului de firme Iașisting pentru a vă înscrie în campania-concurs derulată. Mai multe detalii referitoare la aceasta puteți găsi la următoarea adresă: http://iasisting.ro/promoter/promotie.html .

Iașisting iubește Iașul! - ediția de primăvarăIasisting iubeste Iasul

1 martie 2016

REGULAMENT CONCURS

Art. 1. Organizatorul Campaniei:
Organizatorul campaniei este IAȘISTING GRUP, din IAȘI, Str. Mitropolit Varlaam, nr.10. Campania se va desfășura conform prevederilor prezentului regulament, care este obligatoriu pentru toți participanții. Organizatorul își rezervă dreptul de a modifica prezentul regulament, dar nu înainte de a anunța publicul în prealabil pe site-ul oficial, respectiv www.iasisting.ro.

Art. 2. Durata și aria de desfășurare a Campaniei:
Perioada de desfășurare a prezentei CAMPANII va fi: 01 martie – 01 aprilie 2016. Campania se desfășoară exclusiv pe teritoriul României.

Art. 3. Drept de participare:
La această campanie pot participa:

Nu pot participa la această campanie angajații companiei organizatoare, precum și rudele de gradul întâi (părinți, copii) ale acestora.
De asemenea, nu pot fi incluse în această campanie autovehiculele participante la prima ediție a concursului, derulată în perioada 19 octombrie – 07 decembrie 2015. La momentul prezentării în vederea participării la prezenta ediție a concursului, se va efectua o verificare a numărului autovehiculului în baza de date a Organizatorului în acest sens.

Art. 4. Mecanismul de desfășurare:
Prezenta campanie va beneficia de promovare în cadrul cotidianului ”Ziarul de Iași” – ediția tipărită și cea în format electronic, precum și prin orice alte canale online de care dispune Organizatorul.

Orice persoană care are drept de participare conform condițiilor anterior menționate se poate prezenta la sediul organizatorului din Iași, Str. Mitropolit Varlaam, nr. 10, de luni până vineri inclusiv, în intervalul orar 09.00 – 16.00, între 01 și 31 martie inclusiv. Pentru a beneficia de premiu, participantul va primi la sediul Organizatorului un autocolant pe care îl va aplica pe loc pe autovehiculul cu care se prezintă. Apoi, un reprezentant Iașisting îi va face o fotografie autovehiculului cu autocolantul aplicat în incinta sediului societății. De asemenea, dacă este de acord, în fotografie poate apărea și participantul, singur sau împreună cu un reprezentant Iașisting Grup. După îndeplinirea acestor două condiții, participantul va primi un stingător auto P1 sau va beneficia de reîncărcarea celui pe care îl deține deja, la alegere.

Prin participarea la concurs, toate persoanele juridice sau fizice își confirmă acordul pentru utilizarea de către Organizator a datelor cu caracter personal, precum și a imaginii acestora, în scopul promovării concursului și a imaginii pe piață a Organizatorului.

Aceeași persoană poate intra în concurs o singură dată, indiferent de tipul premiului pe care îl alege: produs/serviciu.
Prin participarea la concurs, toți câștigătorii sunt înscriși automat pentru tombola finală, care va avea loc în ultima zi a concursului, respectiv la data de 01.04.2016, ora 16.00. Condiția de participare la tombola finală și de acordare a premiilor este păstrarea autocolantului pe mașină. În cadrul acestei ediții speciale de încheiere a concursului se vor oferi, prin tragere la sorți, 3 pachete auto, fiecare dintre acestea conținând:

Extragerea se va efectua la punctul de lucru al Organizatorului din Iași, Str. Varlaam, nr. 10, orice participant doritor putând asista la aceasta. Pe lângă primele 3 taloane extrase și declarate câștigătoare, vor mai fi extrase 3 taloane de rezervă. Lista câștigătorilor va fi publicată pe site-ul www.iasisting.ro. Pentru a intra în posesia premiilor finale, câștigătorii trebuie să se prezinte la sediul Organizatorului cu mașina pe care este lipit autocolantul în termen de 10 zile de la afișarea listei. În cazul în care unul sau mai mulți dintre câștigători nu se prezintă în termenul menționat pentru ridicarea premiului sau nu îndeplinesc condiția de acordare a acestuia, vor fi declarate câștigătoare taloanele extrase pe lista de rezervă, în ordinea extragerii.

În cazul în care, din diverse motive, pe parcursul campaniei, un participant constată că autocolantul a fost deteriorat, poate contacta Organizatorul pentru a primi un altul nou, în mod gratuit, care va trebui aplicat și păstrat pe mașină în vederea participării la extragerea finală. Nu este permisă acordarea contravalorii în bani a premiilor incluse în prezenta campanie.

Prezentul concurs este derulat în limita stocurilor disponibile.
Organizatorul nu încurajează vandalismul și nu își asumă lipsa acceptului proprietarului (persoană fizică sau persoană juridică) de a aplica autocolantul pe autovehiculul avut în proprietate. În acest sens, simpla prezentare a participantului la sediul organizatorului cu autovehiculul este suficientă pentru includerea în această campanie. Iașisting nu se obligă să solicite un astfel de accept sau o altă dovadă pentru statutul pe care participantul și-l asumă, dacă nu este proprietarul de drept al autovehiculului (de exemplu, Iașisting nu va solicita dovada angajării la persoana juridică ce deține autovehiculul sau dovada existenței unui grad de rudenie pe care participantul spune că îl are cu deținătorul de drept al acestuia).

Art. 5. Litigii:
În cazul în care există neînțelegeri, nemulțumiri, sesizări sau reclamații din partea participanților sau a altor terțe persoane, acestea pot fi transmise Organizatorului pe următoarele căi: pe adresa de e-mail marketing@iasisting.ro, pe fax la numărul 0232/237515, sau la numărul de telefon 0784270237. În cazul unor potențiale litigii apărute între organizator și participanții la Campanie, acestea vor fi soluționate pe cale amiabilă. Dacă nu este posibilă rezolvarea litigiilor pe cale amiabilă, părțile implicate vor inainta litigiul spre soluționare instanțelor competente.

Art. 6. Regulamentul campaniei:
Regulamentul campaniei este disponibil gratuit oricărui participant pe site-ul www.iasisting.ro.

Mai multe detalii pot fi obținute la adresa mai sus menționată sau la numărul de telefon 0784270237.

Iașisting iubește Iașul!Iasisting iubeste Iasul

15 octombrie 2015

În urma extragerii taloanelor câştigătoare ale campaniei "Iașisting iubește Iașul" din data de 07.12.2015, ora 16.00, la sediul IASISTING, au fost desemnate câştigătoare următoarele persoane:

Nr. Crt. Nume câștigător
01 Culiță Marius Constantin
02 Vozniuc Sergiu
03 Iuga Cezar
04 Gavriloaia Ioan
05 Antonie Claudiu
06 Pintilei Adrian
07 Ilaș Emil
08 Chirilă Ioana Andreea
08 Popa Eugen
10 Gherasim Grigore

Posesorii taloanelor câştigătoare sunt invitaţi la sediul IASISTING din Iaşi, M. Varlaam, nr. 10, pentru ridicarea premiilor.
Program: Luni - Vineri: 08:00-16:00.

Felicitări tuturor participanților!

Iasisting iubeste Iasiul!

Regulamentul Campaniei "Iașisting iubește Iașul"

Art. 1. Organizatorul Campaniei:
Organizatorul campaniei este IAȘISTING, cu sediul în IAȘI, Str. Mitropolit Varlaam, nr.10. Campania se va desfășura conform prevederilor prezentului regulament, care este obligatoriu pentru toți participanții. Organizatorul își rezervă dreptul de a modifica prezentul regulament, dar nu înainte de a anunța publicul în prealabil pe site-ul oficial, respectiv www.iasisting.ro.

Art. 2. Durata și aria de desfășurare a Campaniei:
Perioada de desfășurare a prezentei CAMPANII va fi: 19 octombrie – 07 decembrie 2015. Campania se desfășoară exclusiv pe teritoriul României.

Art. 3. Drept de participare:
La această campanie poate participa:
• orice persoană fizică, rezidentă pe teritoriul României, care a împlinit vârsta de 18 ani până la data începerii promoției și este conducătorul/deținătorul unui autovehicul,
• orice persoană juridică, înființată pe teritoriul României, care este deținătorul de drept al autovehiculului implicat în campanie, prin intermediul unui reprezentant (angajat, administrator șamd).
Nu pot participa la această campanie angajații companiei organizatoare, precum și rudele de gradul întâi (părinți, copii) ale acestora.

Art. 4. Mecanismul de desfășurare:
Prezenta campanie va beneficia de promovare în mass-media locală, precum și prin orice alte canale online de care dispune organizatorul.
Autocolantele și premiile vor fi disponibile la sediul Iașisting de pe Str. Mitropolit Varlaam, nr. 10 . Orice persoană care are drept de participare conform condițiilor anterior menționate se poate prezenta, de luni până vineri inclusiv, în intervalul orar 09.00 – 17.00. Pentru a beneficia de premiu, participantul va primi la fața locului un autocolant pe care îl va aplica pe loc pe autovehiculul cu care se prezintă. Apoi, persoana care i-a înmânat autocolantul îi va face o fotografie autovehiculului cu autocolantul aplicat. De asemenea, dacă este de acord, în fotografie poate apărea și participantul, singur sau împreună cu persoana care i-a înmânat premiul. După îndeplinirea acestor două condiții, participantul va primi un stingător auto P1 sau va beneficia de reîncărcarea celui pe care îl deține deja, la alegere. În cazul în care participantul optează pentru reîncărcarea stingătorului auto pe care îl deține, acesta va trebui să se adreseze reprezentanților Iașisting doar la sediul din Str. Mitropolit Varlaam, nr. 10, Iași, supunându-se acelorași condiții de participare și premiere.
Prin participarea la concurs, toate persoanele juridice sau fizice își confirmă acordul pentru utilizarea de către Iașisting a datelor cu caracter personal, precum și a imaginii acestora, în scopul promovării concursului și a imaginii pe piață a organizatorului.
Aceeași persoană poate intra în concurs o singură dată, indiferent de tipul premiului pe care îl alege: produs/serviciu.
Prin participarea la concurs, toți câștigătorii sunt înscriși automat pentru tombola finală, care va avea loc în ultima zi de luni a concursului, respectiv la data de 07 decembrie 2015, ora 16.00. Condiția de participare la tombola finală și de acordare a premiilor este păstrarea autocolantului pe mașină. În cadrul acestei ediții speciale de încheiere a concursului se vor oferi, prin tragere la sorți, 10 pachete auto, fiecare dintre acestea conținând:
- 1 sac depozitare;
- 1 stingător P1 cu pulbere;
- 1 triunghi reflectorizant;
- 1 vestă reflectorizantă;
- 1 trusă medicală.

Extragerea se va efectua la sediul Iașisting din Iași, Str. Varlaam, nr. 10, orice participant doritor putând asista la aceasta. Pe lângă primele 10 taloane extrase și declarate câștigătoare, vor mai fi extrase 10 taloane de rezervă. Lista câștigătorilor va fi publicată pe site-ul Iașisting, www.iasisting.ro. Pentru a intra în posesia premiilor finale, câștigătorii trebuie să se prezinte la sediul Organizatorului cu mașina pe care este lipit autocolantul în termen de 10 zile de la afișarea listei. În cazul în care unul sau mai mulți dintre câștigători nu se prezintă în termenul menționat pentru ridicarea premiului sau nu îndeplinesc condiția de acordare a acestuia, vor fi declarate câștigătoare taloanele extrase pe lista de rezervă, în ordinea extragerii.
În cazul în care, din diverse motive, pe parcursul campaniei, un participant constată că autocolantul a fost deteriorat, poate contacta Organizatorul pentru a primi un altul nou, în mod gratuit, care va trebui aplicat și păstrat pe mașină în vederea participării la extragerea finală. Nu este permisă acordare contravalorii în bani a premiilor incluse în prezenta campanie.
Prezentul concurs este derulat în limita stocurilor disponibile.

Iașisting nu încurajează vandalismul și nu își asumă lipsa acceptului proprietarului (persoană fizică sau persoană juridică) de a aplica autocolantul pe autovehiculul avut în proprietate. În acest sens, simpla prezentare a participantului în una dintre cele două locații anterior menționate cu autovehiculul este suficientă pentru includerea în această campanie. Iașisting nu se obligă să solicite un astfel de accept sau o altă dovadă pentru statutul pe care participantul și-l asumă, dacă nu este proprietarul de drept al autovehiculului (de exemplu, Iașisting nu va solicita dovada angajării la persoana juridică ce deține autovehiculul sau dovada existenței unui grad de rudenie pe care participantul spune că îl are cu deținătorul de drept al acestuia).

Art. 5. Litigii:
În cazul în care există neînțelegeri, nemulțumiri, sesizări sau reclamații din partea participanților sau a altor terțe persoane, acestea pot fi transmise Organizatorului pe următoarele căi: pe adresa de e-mail marketing@iasisting.ro, pe fax la numărul 0232/237515, în atenția doamnei Ioana Popescu, sau la numărul de telefon 0784270237. În cazul unor potențiale litigii apărute între organizator și participanții la Campanie, acestea vor fi soluționate pe cale amiabilă. Dacă nu este posibila rezolvarea litigiilor pe cale amiabilă, părțile implicate vor inainta litigiul spre soluționare instanțelor competente.

Art. 6. Regulamentul campaniei:
Regulamentul campaniei este disponibil gratuit oricărui participant pe site-ul www.iasisting.ro. Mai multe detalii pot fi obținute la sediul Organizatorului sau la numărul de telefon 0784270237.

Grupul de firme Iașisting te recompenseaza!

11-13 Septembrie 2015

Regulament Targul tehnicii de securitate

iasisting de te recompenseaza

Art. 1. Organizatorul Campaniei:
Organizatorul campaniei este IASISTING, cu sediul in IASI, Str. Mitropolit Varlaam, nr.10. Campania se va desfasura conform prevederilor prezentului regulament, care este obligatoriu pentru toti participantii. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica prezentul regulament, dar nu inainte de a anunta publicul in prealabil pe site-ul oficial, respectiv www.iasisting.ro.


Art. 2. Durata si aria de desfasurare a Campaniei:
Perioada de desfasurare a prezentei CAMPANII va fi: 11 Septembrie - 07 Decembrie 2015. Campania se desfasoara exclusiv pe teritoriul Romaniei.


Art. 3. Drept de participare:
La aceasta campanie pot participa:
- orice persoana fizica, rezidenta pe teritoriul Romaniei, care a implinit varsta de 18 ani pana la data inceperii promotiei si este conducatorul/detinatorul unui autovehicul;
- orice persoana juridica, infiintata pe teritoriul Romaniei, care este detinatorul de drept al autovehiculului implicat in campanie, prin intermediul unui reprezentant (angajat, administrator samd).
Nu pot participa la aceasta campanie angajatii companiei organizatoare, precum si rudele de gradul intai (parinti, copii) ale acestora.


Art. 4. Mecanismul de desfasurare:
Orice persoana care se incadreaza in conditiile de participare mai sus expuse se poate prezenta la standul Iadisting amenajat in cadrul Targului Tehnicii de Securitate care se defasoara pe amplasamentul Palas, in perioada 11-13 septembrie 2015. La stand, participantul va primi un autocolant pe care il va aplica pe autovehiculul pe care il detine/conduce. Pentru a fi inscris in vederea participarii la concurs, participantul trebuie ca, in termen de 3 zile de la primirea autocolantului, sa se fotografieze impreuna cu acesta si sa transmita fotografia pe adresa de e-mail marketing@iasisting.ro, impreuna cu datele personale de identificare si de contact, precum si datele de identificare ale autovehiculului. Dupa indeplinirea acestor doua conditii, participantul este oficial inscris in prezenta campanie, care consta in efectuarea unei tombole, la data de 7 decembrie 2015, ora 15.00, avand urmatoarele premii:
- 5 pachete auto, fiecare dintre acestea continand:

- 5 stingatoare auto tip P1.

Premiile se vor acorda in ordinea extragerii, astfel: primele cinci taloane extrase vor desemna castigatorii pentru pachetele auto, iar urmatoarele cinci vor desemna castigatorii celor cinci stingatoare. Prin participarea la concurs, toate persoanele juridice sau fizice isi confirma acordul pentru utilizarea de catre Iasisting a datelor cu caracter personal, precum si a imaginii acestora, in scopul promovarii concursului si a imaginii pe piata a organizatorului.
Aceeasi persoana poate intra in concurs o singura data.
Conditia de participare la tombola si de acordare a premiilor este pastrarea autocolantului pe masina. La momentul ridicarii premiului, daca Organizatorul constata ca aceasta conditie nu este indeplinita, nu va acorda premiul respectivului participant.
Extragerea se va efectua la sediul Iasisting din Iasi, Str. Varlaam, nr. 10, orice participant doritor putand asista la aceasta. Pe langa primele 10 taloane extrase si declarate castigatoare, vor mai fi extrase 10 taloane de rezerva. Lista castigatorilor va fi publicata pe site-ul Iasisting, www.iasisting.ro, iar castigatorii vor fi contactati telefonic sau prin e-mail, in functie de informatiile pe care le-au transmis odata cu fotografia. Pentru a intra in posesia premiilor finale, castigatorii trebuie sa se prezinte la sediul Organizatorului cu masina pe care este aplicat autocolantul in termen de 10 zile de la afisarea listei. In cazul in care unul sau mai multi dintre castigatori nu se prezinta in termenul mentionat pentru ridicarea premiului sau nu indeplinesc conditia de acordare a acestuia, vor fi declarate castigatoare taloanele extrase pe lista de rezerva, in ordinea extragerii.
In cazul in care, din diverse motive, pe parcursul campaniei, un participant constata ca autocolantul a fost deteriorat, poate contacta Organizatorul pentru a face dovada acestui lucru si a primi un altul nou, in mod gratuit, care va trebui aplicat pe loc si pastrat pe masina in vederea participarii la extragere.
Nu este permisa acordare contravalorii in bani a premiilor incluse in prezenta campanie.
Iasisting nu incurajeaza vandalismul si nu isi asuma lipsa acceptului proprietarului (persoana fizica sau persoana juridica) de a aplica autocolantul pe autovehiculul avut in proprietate. In acest sens, participarea la aceasta campanie ii revine exclusiv participantului. Iasisting nu se obliga sa solicite un astfel de accept sau o alta dovada pentru statutul pe care participantul si-l asuma, daca nu este proprietarul de drept al autovehiculului (de exemplu, Iasisting nu va solicita dovada angajarii la persoana juridica ce detine autovehiculul sau dovada existentei unui grad de rudenie pe care participantul spune ca il are cu detinatorul de drept al acestuia).

Art. 5. Litigii:
In cazul in care exista neintelegeri, nemultumiri, sesizari sau reclamatii din partea participantilor sau a altor terte persoane, acestea pot fi transmise Organizatorului pe urmatoarele cai: pe adresa de e-mail marketing@iasisting.ro, pe fax la numarul 0232 237 515, in atentia doamnei Ioana Popescu, sau la numarul de telefon 0784 270 237. In cazul unor potentiale litigii aparute intre organizator si participantii la Campanie, acestea vor fi solutionate pe cale amiabila. Daca nu este posibila rezolvarea litigiilor pe cale amiabila, partile implicate vor inainta litigiul spre solutionare instantelor competente.

Art. 6. Regulamentul campaniei:
Regulamentul campaniei este disponibil gratuit oricarui participant pe site-ul www.iasisting.ro. Mai multe detalii pot fi obtinute la sediul Organizatorului sau la numarul de telefon 0784 270 237.

1 Mai 2015

Regulament Campanie ”Grupul de firme IASISTING te recompenseaza”Iasisting si Recumedis te recompenseaza


Art. 1. Organizatorii Campaniei
Organizatorii campaniei sunt IASISTING si RECUMEDIS, avand sediile nn IASI, Str. Mitropolit Varlaam, nr. 10. Campania se va desfasura conform prevederilor prezentului regulament, care este obligatoriu pentru toti participantii. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica prezentul regulament, dar nu inainte de a anunta publicul in prealabil.

Art. 2. Durata si aria de desfasurare a Campaniei
Perioada de desfasurare a prezentei CAMPANII este
1 MAI 2015 – 31 DECEMBRIE 2015
.
Campania se desfasoara exclusiv pe teritoriul Romaniei.

Art. 3. Drept de participare
La aceasta campanie poate participa orice persoana juridica cu sediul social in Romania sau orice persoana fizica, rezidenta in Romania, cu varsta de peste 18 ani, care detine un card cadou.

Art. 4. Mecanismul de desfasurare
Toti clientii care achizitioneaza produse sau servicii din gama Iasisting sau Recumedis, in valoare de minimum 50 de lei pe acelasi bon fiscal sau factura, vor primi un card cadou in valoare de 5 lei, pe care il vor putea utiliza la o achizitie ulterioara, indiferent de valoarea acesteia, din oferta acelorasi operatori economici: IASISTING (produse si echipamente PSI, servicii de consultanta, instructaj SU, SSM, ISCIR si Mediu, materiale de propaganda vizuala in domeniile SU si SSM) si RECUMEDIS (analize medicale si servicii de medicina muncii).
Reducerea se va aplica in baza cardului cadou primit, pentru orice achizitie directa de la sediile Organizatorilor, indiferent de valoarea acesteia. In cazul in care un participant efectueaza mai multe achizitii in valoare de 50 de lei si detine mai multe carduri cadou, acesta poate cumula ulterior un numar de maximum trei astfel de carduri pe o singura factura sau bon fiscal. Reducerea se va aplica la suma totala a facturii/bonului fiscal, pe baza cardului/cardurilor cadou prezentate la operatorii de vanzari.

Aceste carduri cadou mai pot fi distribuite prin alte diverse mijloace, precum: targuri, expoziții, etc. De asemenea, in baza unui parteneriat incheiat cu societatea R.V.R. SRL, orice persoana care efectueaza o cursa in regim de taxi prin intermediul acestei companii va putea primi un astfel de card cadou, pe care sa il poata utiliza ulterior in termenii si conditiile prezentului regulament.

În campanie sunt incluse:
IASISTING: toate produsele si serviciile din oferta;
RECUMEDIS: analize medicale si servicii de medicina muncii.
Toate persoanele participante la această campanie sunt de acord sa respecte si sa se conformeze tuturor prevederilor, termenilor si conditiilor prezentului Regulament.

Art. 5. Litigii
In cazul unor potentiale litigii aparute intre organizator si participantii la Campanie, acestea vor fi solutionate pe cale amiabila. Daca nu este posibila rezolvarea litigiilor pe cale amiabila, partile implicate vor inainta litigiul spre solutionare instantelor competente romane.

Art. 6. Regulamentul campaniei
Regulamentul campaniei este disponibil gratuit oricarui participant pe site-ul www.iasisting.ro.

Toamna Bonusurilor Iasisting

Premiu Sac autoConform Regulamentului Campaniei "Toamna premiilor Iasisting", in urma extragerii la sorti desfasurata in data de 15 septembrie la sediul Iasisting, a fost desemnat castigatorul tombolei organizate cu ocazia Targului de Securitate desfasurat in perioada 12 - 14 septembrie.

castigator sac auto

Castigatorul va fi contactat telefonic si prin e-mail pentru a intra in posesia premiului.

Campania continua cu premii surpriza, pe parcursul intregii luni. Castigatorii vor fi anuntati periodic pe site.

Regulament CAMPANIE “Toamna premiilor Iasisting”
Art. 1. Organizatorul Campaniei:
Organizatorul campaniei este IASISTING cu sediul în IASI, Str. Mitropolit Varlaam, nr.10. Campania se va desfasura conform prevederilor prezentului regulament, care este obligatoriu pentru toti participantii. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica prezentul regulament, dar nu inainte de a anunta publicul in prealabil.
Art. 2. Durata si aria de desfasurare a Campaniei:
Perioada de desfasurare a prezentei CAMPANII va fi 12 SEPTEMBRIE 2014 – 30 SEPTEMBRIE 2014. Campania se desfasoara exclusiv pe teritoriul Romaniei.
Art. 3. Drept de participare:
Tombola: castigati un sac auto, special gandit pentru siguranta dumneavoastra si a celor dragi, daca achizitionati produse si servicii de la standul Iasisting in perioada 12 - 14 septembrie in cadrul Targului Tehnicii de Securitate din incinta Palas Iasi. Deasemenea, castigati premii surpriza daca achizitionati produse si servicii Iasisting de la sediul companiei din Iasi, Str. Mitropolit Varlaam, nr.10, pana la sfarsitul lunii septembrie. In urma achizitionarii produselor si serviciilor vi se va elibera un talon de participare care va fi introdus in urna speciala pentru tombola cu extragere de taloane castigatoare pe 15 septembrie 2014.
Cumparatorii vor avea dreptul sa participe cu mai multe taloane daca achizitioneaza produse in mai multe tranzactii comerciale, in diferite zile. Atentie, nu se emit taloane pentru tombola pe fiecare produs achizitionat, ci pe fiecare tranzactie comerciala. In cazul in care Organizatorul va identifica mai multe taloane ca apartinand aceluiasi participant la aceeasi ora, acesta isi rezerva dreptul de a anula atat taloanele emise in urma tranzactiei cumparatorului, cat si dreptul acestuia de particiare.
BONURILE FISCALE SE PASTREAZA PENTRU VALIDAREA PREMIILOR!
Data limita de participare este 14 SEPTEMBRIE 2014 pentru tombola si 30 SEPTEMBRIE pentru campania cu premii zilnice.
Castigatorii vor fi contactati prin e-mail, iar numele lor vor fi afisate pe site prima zi dupa extragere.

Art 4. Mecanismul de desfasurare
Organizatorul nu isi asuma responsabilitatea cu privire la completarea eronata a campurilor din
talonul pus de participant si introdus in urna, avand drept consecinta imposibilitatea contactarii participantului si a validarii premiului, a adresei de e-mail sau a contactarii telefonice a participantului in eventualitatea in care va fi desemnat castigator.
Castigatorii vor fi contactati prin e-mail sau telefonic, iar numele lor vor fi afisate pe site in prima zi dupa extragere.

Art. 5. Premiile Campaniei si acordarea acestora
In cadrul Campaniei “Toamna Premiilor Iasisting” se vor acorda urmatoarele premii:
- Un sac auto (tombola in perioada 12 - 14.09.2014);
- Premii surpriza constand in articole comercializate de societatea Iasisting (perioada 12 –-30.09.2014) daca achizitionati produse si servicii de minimum 100 lei cu tva ( vesta reflectorizanta, kit auto, trusa auto, verificare stingator P1, trusa auto CE, sapca etc.).
Nu se permite schimbarea premiilor oferite in cadrul acestei campanii.

Art.6. Desemnarea Castigatorilor
1.Organizatorul are obligatia de a anunta castigatorul prin e-mail sau telefonic in ziua tragerii la sorti, la adresa de e-mail sau telefonul declarat in momentul inscrierii in promotie.
2.Organizatorul va incerca sa contacteze prin e-mail sau telefonic, castigatorii de minimum 2 ori.
3.In cazul in care unii dintre acesti castigatori nu si-au revendicat premiul (nu au raspuns la e-mail sau telefonic, refuza premiul sau nu respecta conditiile si termenele impuse de prezentul regulament) in termen de 6 zile calendaristice din momentul ultimei notificari trimise, acestia sunt considerati castigatori nevalidati si vor pierde orice drept asupra premiului castigat.
4.Organizatorul isi rezerva dreptul de a extrage si castigatori de rezerva in cazul in care datele sunt incorecte sau castigatorul extras initial nu poate fi contactat.

Art. 7. Litigii
In cazul unor potentiale litigii aparute intre organizator si participantii la Campanie, acestea vor fi
solutionate pe cale amiabila. Daca nu este posibila rezolvarea litigiilor pe cale amiabila, partile implicate
vor inainta litigiul spre solutionare instantelor competente romane.

Art. 8. Regulamentul campaniei
Regulamentul campaniei este disponibil gratuit oricarui participant pe site-ul www.iasisting.ro.

Vara Bonusurilor Iasisting

program loialitate Iasisting

Pentru că eşti deja client Iaşisting sau vrei să devii, grupul nostru de firme te răsplăteşte prin programul de loialitate “Cumperi şi Câştigi”.

vouchere promotie IasistingAchiziţionând produse şi servicii de minimum 500 lei de la una din societaţile grupului de firme IAŞISTING *),
beneficiați de un voucher CADOU în valoare de 25 lei pe care îl puteți folosi la comanda următoare în cadrul grupului de firme Iaşisting.
Voucherele pot fi utilizate la orice comandă în perioada 01.07.2014 – 31.09.2014.

Cum şi când se alocă voucherele?
Fiecare voucher primit poate fi folosit în cadrul Grupului de Firme Iaşisting:

Voucherul poate fi transmis şi utilizat de orice persoană care îl deţine (rude, prieteni, cunoştințe).
Acelaşi client poate beneficia de mai multe vouchere dacă achiziționează produse de mai multe ori în această perioadă.
Pentru valori mai mari de 500 lei intr-o singură tranzacţie comercială, se emite un singur voucher.
Pentru a beneficia de voucher valoric, mărfurile sau serviciile trebuie să fie achitate la scadenţa menţionata pe factura fiscală. Voucherul va fi eliberat dupa achitarea acestora.
Puteți veni împreună cu prietenii şi colaboratorii, pentru a beneficia de cât mai multe vouchere.

Recumedis Iasisting - campanie

IAŞISTING vă asteaptă la sediul din Iaşi, str. Mitropolit Varlaam, nr. 10 cu oferte, promoții şi cadouri pentru dumneavoastra.

*) valorile bonurilor fiscale/chitanţe emise in zile diferite ṣi de societati diferite din grup, nu pot fi cumulate.


Tombola Primăverii

În urma extragerii taloanelor câştigătoare la "Tombola Primăverii" din data de 01.06.2012, orele 16.00, la sediul IASISTING, au fost desemnate câştigătoare, următoarele serii de taloane:

Nr. Crt. Serie Talon
01 1171
02 1170
03 1184
04 1187

Posesorii taloanelor câştigătoare sunt invitaţi la sediul IASISTING din Iaşi, M. Varlaam, nr. 10, pentru ridicarea premiilor.
Program: Luni - Vineri: 08:00-16:00.

Tombola Primaverii.

În perioada 1 Martie - 30 Mai 2012, Iaşisting te invită la tombolă!

Cum particip?

Pentru produse achiziţionate în valoare de minimum 500 lei, primeşti un talon de participare la tombolă.
Dacă valoarea cumpărăturilor este mai mare, pentru fiecare multiplu de 500 lei primeşti câte un talon.
Taloanele se completează cu datele firmei iar cotorul acestora, care conţine doar seria talonului, se introduce în urnă.
Restul talonului va rămâne la dumneavoastră, acesta folosind la validarea câştigului, după operaţiunea de extragere a taloanelor câştigătoare.

Desemnarea câştigătorilor

Desemnarea câştigătorilor va avea loc în data de 01 Iunie 2012, prin deschiderea urnei şi extragerea aleatorie a unui număr de 76 de taloane. Procedura de atribuire a premiilor este următoarea: la extragerea unui talon din urnă, acestuia îi va fi acordat un premiu, în ordinea crescătoare a valorii premiilor. Odată extras un talon, acesta nu va mai fi reintrodus în urnă. Procedura va continua până la epuizarea fondului de premiere.

Lista câştigătorilor va fi publicată pe site-ul nostru, www.iasisting.ro, pe data de 02 Iunie 2012, prin publicarea seriei taloanelor câştigătoare.

Fond de premiere

Premiile puse în joc constau în seturi complete pentru dotare auto (stingator, trusă medicală, vestă reflectorizantă, triunghi semnalizare), cadouri promoţionale (şepci, tricouri), stingătoare de maşină, vouchere de cumpărături în valoare de 500 lei precum şi multe alte surprize!

premii tombola Iasisting cutie tombola

Mult succes tuturor participanţilor!

 


Tombola Iasisting

În urma extragerii taloanelor câştigătoare la "Tombola Iasisting" din data de 16.01.2012, orele 16.00, la sediul IASISTING, au fost desemnate câştigătoare, următoarele serii de taloane:

Nr. Crt. Serie Talon
01 1155
02 1195
03 1164
04 1168
05 1162
06 1163
07 1199

Posesorii taloanelor câştigătoare sunt invitaţi la sediul IASISTING din Iaşi, M. Varlaam, nr. 10, pentru ridicarea premiilor.
Program: Luni - Vineri: 08:00-16:00.Tombola Iasisting

În perioada 1 Septembrie - 31 Decembrie 2011, Iaşisting te invită la tombolă!

Cum particip?

Pentru produse achiziţionate în valoare de minimum 500 lei, primeşti un talon de participare la tombolă.
Dacă valoarea cumpărăturilor este mai mare, pentru fiecare multiplu de 500 lei primeşti câte un talon.
Taloanele se completează cu datele firmei iar cotorul acestora, care conţine doar seria talonului, se introduce în urnă.
Restul talonului va rămâne la dumneavoastră, acesta folosind la validarea câştigului, după operaţiunea de extragere a taloanelor câştigătoare.

Desemnarea câştigătorilor

Desemnarea câştigătorilor va avea loc în data de 16 ianuarie 2012, prin deschiderea urnei şi extragerea aleatorie a unui număr de 76 de taloane. Procedura de atribuire a premiilor este următoarea: la extragerea unui talon din urnă, acestuia îi va fi acordat un premiu, în ordinea crescătoare a valorii premiilor. Odată extras un talon, acesta nu va mai fi reintrodus în urnă. Procedura va continua până la epuizarea fondului de premiere.

Lista câştigătorilor va fi publicată pe site-ul nostru, www.iasisting.ro, pe data de 17 ianuarie 2012, prin publicarea seriei taloanelor câştigătoare.

Fond de premiere

Premiile puse în joc constau în seturi complete pentru dotare auto (stingator, trusă medicală, vestă reflectorizantă, triunghi semnalizare), cadouri promoţionale (şepci, tricouri), stingătoare de maşină, vouchere de cumpărături în valoare de 500 lei precum şi multe alte surprize!

premii tombola Iasisting

Mult succes tuturor participanţilor!