stingatoare romanastingatoare engleza
spitalul sf sava iasi

Laboratorul de analize medicale

Analize gratuite in limita fondurilor acordate de Casa de Asigurari de Sanatate Iasi.

Este destinat pentru efectuarea analizelor medicale privind hematologia, biochimia, microbiologia, parazitologia, imunologia. Analizele efectuate de pacientii nostri pot fi efectuate gratuit, fiind decontate de CASA DE ASIGURARI DE SANATATE, in limita fondurilor acordate.

Laboratorul de analize medicale Iasisting efectueaza analize medicale de:

Laboratorul de analize medicale este dotat cu aparatura si tehnica moderna la cele mai inalte standarde, detinand Sistemul de Management al Calitatii ISO 9001:2000.
Datorita aparaturii si tehnicii moderne dar si a pesonalului calificat, IASISTING poate sa ofere servicii de inalta calitate si promptitudine fiecarui client individual.
Politica si strategia laboratorului nostru este aceea de a furniza rezultate ale analizelor medicale cat mai exacte catre clientii nostri.
IASISTING efectueaza o serie de examene de laborator compensate si in sistem privat pe baza biletelor de trimitere emise de medici specialisti si de familie.
Laboratorul nostru este destinat efectuarii analizelor medicale privind hematologia, biochimia, microbiologia, parazitologia si imunologia.

Pentru orice alte informatii, nelamuriri sau intrebari, specialistii nostri de laborator va stau la dispozitie la numerele de telefon:

Tel.: 0332.882.865 int. 103
Fax: 0332.882.932
E-mail: secretariat@recumedis.ro