stingatoare romanastingatoare engleza
spitalul sf sava iasi

Serviciul privat pentru situatii de urgenta (SPSU)

Conform prevederilor art. 19, lit. i), din Legea nr. 307/2006 privind apararea impotriva incendiilor, administratorii operatorilor economici sau conducatorii institutiilor, care desfasoara activitati cu risc de incendiu, au obligatia "sa asigure constituirea ... cu avizul inspectoratului, serviciului de urgenta privat, precum si functionarea acestuia conform reglementarilor in vigoare ori sa incheie contract cu un alt serviciu de urgenta privat, capabil sa intervina operativ si eficace pentru stingerea incendiilor".

serviciu privat pentru situatii de urgentaAstfel, in baza unui contract de prestari servicii, IASISTING va poate asigura interventiile in cazul producerii unor incendii sau situatii de urgenta.

SPSU IASISTING (Serviciul Privat pentru Situatii de Urgenta) are in dotare o autospeciala de interventie cu apa si spuma, cu ajutorul careia poate asigura 24 de ore din 24 de ore, interventia operativa in caz de incendii sau alte situatii de urgenta, fiind incadrata cu personal calificat potrivit reglementarilor in vigoare: sefi de echipaje, servanti pompieri, conducatori autospeciale. De asemenea, serviciul are si un compartiment pentru prevenire, format din specialisti care au ca principale atributii prevenirea producerii unor situatii de urgenta, indrumare si control in cadrul operatorilor economici sau al institutiilor publice in care isi desfasoara activitatea si cu care are incheiate contracte.