Livrarea produselor

Livrareaproduselor

I.                   Livrarea comenzilor

Livrarea produselor se poate realiza astfel:

Ø  Prin servicii de curierat, la adresa indicată în cadrul formularului de comandă, Iașisting Grup colaborând cu Nemo Express în acest sens. Tarifele practicate pentru servicii de livrare prin Nemo Express sunt:

tarif primul kilogram național: 9.00 lei/expediere + TVA

tarif kilograme suplimentare național: 0,70 lei/kilogram suplimentar + TVA

tarif ramburs numerar – cash: 6.00 lei/expediere

tarif redirecționare expediere: se aplică tarif întreg.

Ø  Prin ridicare personală din showroom-ul magazinului din Iași, Str. Mitropolit Varlaam, nr. 46 - 48.

Termenul de livrare este de maximum 72 ore (3 zile lucrătoare) în cazul produselor aflate în stoc. Pentru produsele care se livrează doar pe bază de comandă, termenul va fi comunicat pentru fiecare comandă în parte. La recepționarea coletelor, vă rugăm să verificați integritatea acestora, iar dacă sesizați că acestea sunt deteriorate (urme clare de desfacere, lovire etc), vă rugăm să refuzați primirea acestora.

 

 

II.                Condiții pentru efectuarea returului

În cazul cumpărătorilor persoane fizice: conform legislaţiei în vigoare, cumpărătorul are dreptul de a returna produsele cumparate în termen de 14 zile de la primire, fără penalităţi şi fără a invoca un motiv. În acest caz, cumpărătorul suportă integral costul legat de retur.

În cazul cumpărătorilor persoane fizice şi juridice:  produsele comandate pot fi returnate în termen maxim de 30 zile calendaristice de la primirea produselor numai în cazul în care:  

Ø   Produsele primite prezintă defecte, caz în care costul de retur este suportat de către Iașisting Grup SRL;

Ø  Este necesară înlocuirea unuia sau mai multor produse cu produse similare, mărime diferită, caz în care costul de retur este suportat integral de către cumpărător.

Produsele returnate trebuie să fie în aceeaşi stare în care au fost livrate (în ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte şi documentele care l-au însoţit). Dacă produsul este returnat într-o stare în care nu mai poate fi vândut ca şi nou, Iașisting Grup SRL îşi rezervă dreptul de a solicita o taxă pentru readucerea în stadiul iniţial (dacă este posibil) sau pentru a acoperi diferenţa de preţ rezultată din vânzarea produsului în regim second-hand sau, la opţiunea cumpărătorului, Iașisting Grup îi va reexpedia produsul, pe cheltuiala cumpărătorului.

Acestă clauză se aplică conform O.G. nr. 130/2000, actualizată, în cazul achiziţionării de produse de pe prezenta platformă folosind tehnicile de comunicare la distanţă, aplicându-se definiţiile cuprinse în O.G. nr. 130/2000 art. 2 lit.e.

Plata de către Iașisting Grup SRL a produselor returnate se va efectua în baza unei facturi de stornare, în termen de maxim 30 de zile de la primirea produselor returnate, prin transfer bancar în contul indicat de către cumpărător în formularul de retur şi numai în cazul în care sunt îndeplinite condiţiile de retur.

În cazul în care vă aflați în una dintre situațiile prezentate anterior, vă rugăm să vă adresați operatorilor noștri la adresa de e-mail office@iasisting.ro. Veți primi un formular de retur și veți fi îndrumat în vederea completării și transmiterii produselor împreună cu acesta.