magazin online
0232 981 Logare Creare cont

Blog

Te afli aici:
Home
>
Blog
>
Afterhills 2019

Afterhills 2019

Data publicării:    2019-09-18


AFTERHILLS 2019

Încă de la debutul festivalului Afterhills în 2017, avem deosebita plăcere să fim partener de siguranță al festivalului, an de an. Ediția din acest an, a venit cu multe surprize, începând cu perioada desfășurării acestuia, 23.08.2019 – 01.09.2019, dar și locația nouă  - Dobrovăț.

Festivalierii s-au putut bucura de noua locație, momentele artistice, spațiile amenajate și toată atmosfera festivalului în siguranță, datorită organizării și colaborării de succes a tuturor instituțiilor implicate în prevenirea oricărui incident, care ar putea perturba distracția celor prezenți.

Grupul de firme Iaşisting a susţinut evenimentul pe durata celor 10 zile, mobilizând peste 100 de specialişti în domeniul Securităţii şi Sănătăţii în Muncă, Situaţii de Urgenţă (prevenirea şi stingerea incendiilor) şi domeniul medical.

Siguranţa evenimentului a fost susţinută prin instructaje repetate pe linie de SSM/SU şi acordarea primului ajutor, pentru personalul implicat în desfăşurarea acestuia. Deasemenea am pus la dispoziţie o gamă variată de echipamente PSI, pentru întreaga locaţie (peste 120 stingătoare de incendiu şi alte echipamente de stingere şi intervenţie – panouri (pichet) incendiu, lăzi nisip şi accesorii de primă intervenţie).

Serviciile medicale de prim ajutor au fost asigurate, de membrii Grupului de firme Iașisting, Centrul medical Recumedis si Spitalul “Sf. Sava”, prin amplasarea a trei corturi şi ambulanţe, unde participanţii la festival au primit ajutor medical în caz de nevoie.

Artiştii care au concertat au avut parte de o siguranţă sporită datorită colegilor care au vegheat non-stop scenele amplasate, pentru a preveni şi stinge eventualele incendii.

Festivalul Afterhills crește în amploare și notorietate an de an, prin acesta, Iașiul și zona Moldovei se alătură orașelor care au parte de mult timp de astfel de mișcări sociale şi cu această ocazie felicităm organizatorii şi toţi partenerii implicaţi.

Și bineînțeles aşteptăm cu nerăbdare ediţia Afterhills2020!

      

   

Material realizat de Departamentul Consultanță al S.C. IAȘISTING GRUP S.R.L.      2019   |    Acest material are caracter tehnic de informare și instruire în domeniul Securității și Sănătății în Muncă și Situațiilor de Urgență, fiind avizat de către Inspecția Muncii - Inspectoratul Teritorial de Muncă Iași cu avizul nr.1 din 29.09.2017 și este proprietatea IAȘISTING GRUP, marcă înregistrată nr. R075881, fiind protejat de Legea dreptului de autor, legile referitoare la mărci și proprietatea intelectuală.   |   Utilizarea/multiplicarea și distribuirea neautorizată a acestuia va atrage după sine tragerea la răspundere conform legislației în vigoare.   |   Fotografiile folosite au caracter ilustrativ. Sursa: Google Images.