magazin online
0232 981 Logare Creare cont

Sanatate

Te afli aici:
Home
>
Sanatate
>
Cabinetul de Medicina Muncii RECUMEDIS

Cabinetul de Medicina Muncii RECUMEDIS

Buton Medicina muncii.png

Cabinetul de Medicina Muncii RECUMEDIS, prin SC RECUMEDIS SRL (Membru al Grupului de firme IAȘISTING), are ca obiect de activitate servicii de medicina muncii, ramură a medicinii care se ocupă cu prevenirea, diagnosticul și managementul bolilor profesionale și a bolilor legate de profesie, a accidentelor de muncă și promovarea sănătății angajaților la locul de muncă.

Suntem o echipă de specialiști cu experiență și pregătire profesională corespunzătoare și dorim să contribuim la bunul mers al activității dumneavoastră, oricare ar fi specificul companiei.

Supravegherea stării de sănătate a angajaților și informarea lor privind condițiile de muncă contribuie la dezvoltarea companiei dumneavoastră.

Cabinetul de Medicina Muncii este dotat cu  aparatură și tehnică modernă, deținând astfel Sistemul de Management al Calității ISO 9001:2008.

SERVICII OFERITE:
Monitorizarea stării de sănătate a angajaților prin:
• examene medicale la angajare;
• examen medical de adaptare;
• control medical periodic;
• examen medical la reluarea activității.

Stabilirea aptitudinii în muncă și eliberarea fișei de aptitudine;

Îndrumarea activității de reabilitare profesională, reconversie - profesională, reorientare profesională în caz de accident de muncă, boală profesională, boală legată de profesie, afecțiuni cronice;

Supravegherea femeilor gravide și protecția maternității la locul de muncă;

Consilierea angajatorului privind adaptarea muncii și a locului de muncă la caracteristicile psihofiziologice ale angajaților;

Consilierea angajatorului privind elaborarea strategiei de securitate și sănătate la locul de muncă.

Există posibilitatea ca echipa noastră să efectueze examenele medicale de specialitate (examen neurologic, examen oftalmologic, examen ORL- inclusiv audiometrie) și investigațiile recomandate în funcție de condițiile particulare de la locul de munca (recoltări analize, ECG, probe funcționale respiratorii) la sediul companiei dumneavoastră.

Psihologia Muncii vizează evaluarea aptitudinilor psiho-profesionale necesare desfășurării activității tuturor categoriilor de personal.

Pentru orice alte informații, nelămuriri sau întrebări, specialiștii noștri, vă stau la dispoziție la numerele de telefon:
Tel.: 0332.882.865; 0232.230.332 (interior 103);
Fax: 0332.882.932;
Mobil: 0788 240.531;
E-mail: secretariat@recumedis.ro