magazin online
0232 981 Logare Creare cont

Sanatate

Te afli aici:
Home
>
Sanatate
>
Laborator analize medicale

Laborator analize medicale

Buton laborator analize medicale.png

Centrul medical RECUMEDIS, prin SC RECUMEDIS SRL (Membru al Grupului de firme IAȘISTING) – un cumul de servicii special creat pentru confortul și mulțumirea pacientului: consultații, investigații, explorări și analize de laborator disponibile prompt, în numeroase specialități.

Ne dezvoltăm continuu din dorința de a satisface cele mai diverse și exigențe solicitări ca raspuns la nevoile complexe de sănătate ale dumneavoastră. Serviciile oferite mențin standardul de calitate, laboratorul fiind dotat cu aparatură de ultimă generație, scopul nostru fiind furnizarea unei game cât mai diverse de investigații paraclinice (analize medicale).

Laboratorul are ca principală preocupare eficientizarea traseului "ANALIZĂ - REZULTAT", atât pentru clienți juridici (firme, companii) cât și pentru persoane fizice (asigurate de către CAS cât și persoane neasigurate).

Laboratorul de analize medicale RECUMEDIS, efectuează analize medicale de:

HEMATOLOGIE

BIOCHIMIE

IMUNOLOGIE

MICROBIOLOGIE

Fiecare pacient sosit la recepție cu sau fără bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, va beneficia de efectuarea analizelor.

Analizele se pot efectua atât GRATUIT în limita fondurilor disponibile acordate de Casa de Asigurari de Sănătate Iași, cât și contra cost.

Laboratorul de analize medicale este dotat cu aparatură și tehnică modernă la cele mai înalte standarde, deținând  certificare RENAR SR EN ISO 15189:2013, nr. LM 506 din 30.04.2013 și Sistemul de Management al Calității ISO 9001:2008.

Datorită aparaturii și tehnicii moderne, dar și a personalului calificat, RECUMEDIS poate oferi servicii de înaltă calitate și promptitudine fiecărui client individual.

Politica și strategia laboratorului nostru este aceea de a furniza rezultate ale analizelor medicale cât mai exacte, către clienții noștri.

Pentru orice alte informații, nelămuriri sau întrebări, specialiștii noștri de laborator vă stau la dispoziție la numerele de telefon: 0332.882.865, 0232.230.332 - (interior 103 - laborator analize medicale, interior 124 - medicina muncii).

Fax: 0332.882.932; Mobil: 0788 240.531
E-mail: secretariat@recumedis.ro